0476 / 47 01 96

MEDIA

Een kleine greep uit ons beeldarchief, geniet mee van de sfeer op de dansvloer.
Het kan even duren eer de foto's geladen zijn... maar het is de moeite!

PLAYLISTS

Op heel wat diverse evenementen mochten we onze DJ skills al botvieren!
Wellicht ben je nieuwsgierig naar wat we zoal van muziek draaien? Hier zijn een paar gedraaide playlists, willekeurig uitgekozen uit parties van het laatste jaar. Vanzelfsprekend volgen we de muziekwensen bij elk evenement en houden we rekening met verzoeknummers.


Voor alle duidelijkheid, NOOIT zetten we vooraf alle nummers in zulke rij klaar.
On-the-spot inspiratie en flexibiliteit zijn basiseigenschappen van een goeie DJ! De vibes op de dansvloer voelen we nu eenmaal aan als een tweede natuur. Het danspubliek laat zich niet vooraf berekenen en wil, nee, eist een DJ die muziek draait in zijn meest essentiële vorm!


Inspire, Select music & Play !


Playlists

MIX sets


Heel dikwijls krijgen we de vraag of er gedraaide sets te beluisteren zijn.
Dat hebben we geregeld voor jou!

Een goed idee vonden we het om verschillende soorten evenementen aan bod te laten komen.
Zo kan je kiezen welke set meer naar jouw evenement neigt.
De gekozen muziek, de lengte van de nummers en de mixstijlen variëren hierdoor.

Buiten de intro zijn dit effectief live gemixte sets, geen studiomixen die 20 keer opnieuw zijn uitgeprobeerd.
Nee, we vinden het belangrijk dat je het echte werk te horen krijgt. Njoy!Mix sets

Contact - Gratis offerte

COVID-19: Bij elke reservatie is er standaard uitstelgarantie. Indien je evenement uitgesteld moet worden dan kan dit steeds kosteloos.
Offerte vragen? Een datum checken? U wil boeken? Andere vraag? Shoot! Eén minuut van uw tijd en je vraag zit in onze mailbox.
OPGELET: het gebeurt dat ons antwoord in uw spamfolder terecht komt, aub dit even nakijken als u niets zou binnenkrijgen.

uw gegevens

ADRES

Doornstraat 132, 9140 Temse

EMAIL

info@db-allmusic.be

TELEFOON / WHATSAPP

03/772.19.14 - 0476/47.01.96

WAT DOEN WE

FEESTEN

images/!uploads/DJ-feest.png.

Veel volk van allerlei leeftijden geeft automatisch vele muzieksmaken. Iedereen moet de kans krijgen los te gaan op de dansvloer!

Zwoele R&B, hippe dance, swinging disco classics, disco nouveau, (retro) house, rock, seventies & eighties pop & new-wave, funky tunes, boppin oldies, ambi meebrullers, we kunnen nog even doorgaan!

FUIVEN

images/!uploads/DJ-fuif.png.

Van pakweg 100 aanwezigen tot de +1000 parties. Gepast materiaal wordt voorzien indien gewenst. Van de meeste feesten kan je een fuifvariant maken als je wil. Schuif de stoelen en tafels weg, maak het wat extra donker en we krijgen huwelijksfuiven, bedrijfsfuiven, openbare fuiven, verenigingsfuiven, verjaardagsfuiven, ... met no-nonsense muziek door no-nonsense DJ's. 
En meer onderverdeeld:

Huwelijks
feest en fuif

images/!uploads/set-feest-rounded.png

Je huwelijksdag afsluiten met een spetterend feest of fuif, dat is je droom! Jouw muziek en die van de genodigden staan voorop en onze jarenlange ervaring in alle dansbare genres swingt je erdoor! Een dans-avond die niemand snel zal vergeten!

BEDRIJFs
Feest en fuif

images/!uploads/bedrijfsfeest-rounded.png

De boog moet niet altijd gespannen staan! Groot gelijk heb je om een bedrijfsevenement uit te bouwen waar je hard werkend personeel van kan genieten. Een dansavond begeleid door een professionele DJ past daar uiteraard fantastisch bij!

Verenigings
feest en fuif

images/!uploads/set-fuif-rounded.png

Een jaarlijks clubfeest? Jeugd-bewegingsfuif? Alle gelijkgezinden  waarderen het écht wanneer je je tijd investeert in het organiseren van een topfeest of topfuif! Wij kunnen je hierin steunen door de juiste beats en gitaarriffs op gepaste tijd te draaien.

ALLround Party

images/!uploads/allround-rounded.png

Eigenlijk vanaf het moment dat je voelt dat er een feest of fuif moet doorgaan, go for it! Het moeten nooit afgeronde verjaardagscijfers of traditionele situaties zijn! Gewoon met je familie en/of vrienden de dansvloer op = fun fun fun!

WIE ZIJN WE

DJ Derrick

images/!uploads/djs-dirk-rounded.png

Draaistijl
: Allround! De tophits en classics in hedendaagse pop, dance, rock, disco (nouveau), R&B, 80's pop, ... die een heel breed publiek aanspreken. Maar zeker ook de alternatievere parties waar niet noodzakelijk enkel de hitlijsten moeten gedraaid worden. Een stubru afrekening feestje, een dance-fuif met zowel retrohouse als nieuwe releases, ... moet kunnen! 
Ervaring als DJ: 20 jaar. Van jeugdhuizen langs allerhande discotheken, feesten en fuiven.
Techniek: beatmatching ,loopmixing, occasionele effecten zonder te overdrijven.
Huidige evenementen: van kleinere evenementen tot the big 1000+ parties. Huwelijken, bedrijfsfeesten, verjaardagen, verenigingsfeesten, openbare themaparties, ... .
Motto: blijven draaien op zoveel mogelijk verschillende evenementen! Alle dansbare muziek moet kunnen in samenspraak met de organisatie! Geen situaties dus om ergens te staan waar ik geen blijf mee weet.

DJ Pieter

images/!uploads/djs-pieter-rounded.png

Draaistijl:
Allround, wat wil zeggen een heel grote kennis in tophits en classics. 
Dance, stubru pop & rock, R&B, disco, new-wave ... 
van toen tot nu. Nieuwere alternatieve dingen worden op de voet gevolgd op soundcloud en andere muziekshare-sites. 


Ervaring als DJ: 19 jaar. In een jeugdhuis gestart langs vele fuiven en feesten

Techniek: beatmatching ,loopmixing, occasionele effecten
Huidige evenementen: zo goed als alle types feesten en fuiven zowel op grote als kleine evenementen. Huwelijken, bedrijfsfeesten, verjaardagen, verenigingsfeesten, openbare themaparties, ... 

Motto: muziek op maat van de klant! Het moet goed zijn! Elk evenement verdient ook een correcte voorbereiding.

REFERENTIES

Een kleine greep uit de reacties die we kregen na afloop van hun feest of fuif, lees even mee als u wil. 
U bent één klik verwijderd om hen een mailtje te sturen door te klikken op hun naam. Om privacy redenen zijn de locaties en data niet weergegeven.

HUWELIJKSFEEST

Derrick heeft de muziek op onze trouw verzorgd. Hij kon het volk perfect aanvoelen en draaide een mix van onze nummers met zijn dansklassiekers. Het was fijn samenwerken en het feest was top door de muziekkeuze! 
Daan

VERJAARDAGSFUIF

Goeiemorgen Dirk, of middag :-) Ik wil je heel graag nog eens bedanken voor gisteren! Ik ben erg blij, het was een memorabele avond, de sfeer was zeer goed, er is veel gedanst, ik heb veel van mijn wishlist horen passeren en iedereen heeft zich zot geamuseerd! Als ik je ooit nog eens nodig heb, weet ik je te vinden! Heel veel groetjes nog!
Manuella

BEDRIJFSFEESt

Dirk heeft op de nieuwjaarsfuiven van ons bedrijf vele jaren voor een volle dansvloer gezorgd tot in de vroege uurtjes. Steeds ambiance, correcte afspraken, een eerlijke prijs en bovenal…een aangename mens ;-)!
Peter

JUBILparty 10 JAAR

We willen jou bij deze nog eens bedanken voor jouw inzet en professionaliteit op ons feest. Ambiance van begin tot einde! Iedereen heeft een prachtige avond gehad (sommigen 's anderendaags stijf van het vele dansen), echt top en zeker een aanrader. Ook nog eens bedankt dat je de laser aangeraden hebt. Het gaf dat tikkeltje meer! Vele groeten!
Frank en Patrick

HUWELIJKSFEEST

Heel erg bedankt voor de fantastische sfeer afgelopen zaterdag! We hebben van meerdere mensen complimenten over de muziek gehad (tijdens het dansen, maar ook tijdens het eten) en de sfeer die door jou gecreeerd werd. Ook wij vonden de sfeer en muziek echt geweldig, super gedaan!
Maartje en Erik

BEDrijfsparty

En of we genoten hebben!! Het was een superleuke avond en we hebben heel wat danspasjes kunnen placeren, dankzij de goeie muziekkeuze!! Elk feest is sowieso geslaagd als jij voor de muziek zorgt! Je weet dat ik ook mond aan mond reclame maak voor jou. Tot de volgende gelegenheid! 
Els

HUWELIJKSPARTY

We vonden het een topfeest! Vele positieve reakties gehad, en de dansvloer was steeds goed gevuld, echt leuk. Dikke merci nogmaals en tot hoors!
Peter en Bart

Huwelijksfeest

Bedankt om zo goed en gevarieerd te draaien op onze trouw, topfeestje was het! Groetjes! 
Hanneleen

HUWELIJKSFEEST

Dag Dirk, we zijn ondertussen inderdaad al bekomen. Merci voor alles trouwens! Het volk heeft zich wreed goed geamuseerd. Ik ben nog van plan om een full review van de trouw te schrijven op wijtrouwen.com. Referentie is oké! 
Melisa en Mathias

FOUTE VERJAARDAGSFUIF

Hey Dirk, een heel toffe fuif achter de rug! En nog eens merci voor de perfecte DJ-set voor ons fuif! De mensen vonden het allemaal SUPER :)
groetjes! 
Kristof of Kathleen

Huwelijksfuif

We zweven nog wat op de energie van vorige vrijdag. :-) We zijn uiterst tevreden over de persoonlijke aanpak van DJ Derrick. Een paar maanden voor het feest werden we uitgenodigd voor een persoonlijk intake gesprek, waar we al onze "wensen" kenbaar konden maken. Toen werd het ons al duidelijk dat we met een ervaren DJ te doen hadden. Op het feest zelf zat de sfeer meteen goed, en er werd veel gedanst ondanks het warme weer. Al onze favoriete platen werden gespeeld! Ook de belichting en de geluidskwaliteit waren dik in orde! We zijn doorgegaan tot 4u30, dus dat zegt volgens mij meer dan genoeg. Nogmaals bedankt! Karlien en Tom

Huwelijksfuif

Dag Dirk, Bedankt voor de toffe muziek. Je hebt de sfeer erin kunnen houden! In ieder geval bedankt voor de ambiance. We hadden geen betere dj kunnen wensen. 
Groetjes!
Marleen en Peter

HUWELIJKSFEEST

Zeer tevreden van Allmusic Discobar/ Dirk van Hove. Eerste kennismaking en afspraken verliepen zeer vlot. Hadden er van in het begin het volste vertrouwen in. Een super feest gehad! De dansvloer stond heel de tijd vol. Dirk kijkt enorm goed naar wat de mensen graag willen horen. Super goed gedaan. Heel tevreden van. Zullen hier zeker reclame mee maken! Gwendolyn & Bart

HUWELIJKSPARTY

Wij hadden je aan het werk gezien op het huwelijksfeest van een collega, de dansvloer stond de hele avond propvol en zelfs ik heb mee op de dansvloer gestaan. (geloof me vrij dat gebeurt niet al te vaak) Toen wij een DJ zochten voor ons huwelijksfeest, lag de keuze voor de hand. Het bleek dan nog dat je niet enkel voor muziek zorgde maar dat je ook nog eens professionele lichtshow meenam. Wij hadden geen uitgebreide lijst van nummers die absoluut gespeeld moesten worden maar gaven aan jou wel mee welke stijl we wel en niet wilden. Het resulteerde in een onvergetelijke avond waar jong en oud samen de benen kon strekken en de dansvloer regelmatig te klein was waardoor mensen soms letterlijk in de ganse zaal aan het dansen waren. Bedankt Dirk! Groetjes.
Britt en Tim.

NIEUWJAARSFEEST

Al 2 jaar op rij zorgt Dirk voor de nodige ambiance. Alles is perfect verlopen: duidelijke communicatie, vlotte opbouw, stipt begonnen, goede interactie. Prima! 
Luc

SWEET 18

Dirk, nogmaals enorm bedankt EN GEFELICITEERD voor de meer dan topavond (en nacht !) die je met uw schitterend draaien hebt helpen maken van onze dochter haar 18e BIRTHDAY-PARTY !! Alle (en letterlijk) alle aanwezigen, zowel de jongere, als de wat oudere (familieleden) hebben zich tot in de vroege uurtjes met volle teugen op de dansvloer geamuseerd ! De dansers en de complimenten voor de muziek waren niet weg te slaan ! Bleek dan ook nog dat je 3 weken later nog op een trouwfeest waar wij ook op aanwezig zullen zijn, zal draaien ... we kijken er al naar uit ! Mvg! 
Ivan en dochter Ellen

VERJAARDAGSFUIF

De muziek op ons huwelijksfeest heeft de avond gemaakt! Het was de perfecte mix tussen muziek voor oud en jong, en wanneer de 'ouderen' al wat moe-er werden, werd er perfect naar onze wensen muziek gespeeld, zodat ons trouwfeest een spetterende fuif werd!
Jamie & Koen

VERJAARDAGSFUIF

toen ik voor de 50e verjaardag van mijn vrouw samen met mijn kinderen het nobele idee had om een verrassingsfuif te organiseren was het item muziek zowat het enige waar we niet aan getwijfeld hebben. Het was er 'boenk' op, met muziek voor jong en oud…toch van 15 tot 85 in ons geval. 
Peter

HUWELIJKSFUIF

Wij zijn net terug van verlof en ik wou je via mail toch nog eens bedanken voor de perfecte DJ-set op onze fuif. We hebben enorm veel complimenten gehad (van alle leeftijden) over de muziek. Ik heb die avond je ook nog niet kunnen bedanken voor de toffe teksten van de laser, een heel leuke verrassing. Ook voor het feest verliepen alle regelingen en mails telkens heel snel en professioneel. Kortom, het was een zeer fijne samenwerking ! groeten! 
Philippe en Jan

VERJAARDAGSFUIF

Geslaagde fuif, goede muziek, toffe ambiance, correcte afspraken, goede prijs.Kortom alles zeer goed verlopen!!
Kris

En vele andere reacties....

locatiesEen willekeurige greep van locaties waar we feesten, fuiven, parties ... van alle omvang en stijlen verzorgd hebben.
Er bestaan geen verbintenissen tussen ons en deze organisaties, we werken 100% onafhankelijk.

De Casino - daf trucks - Fuifzaal Ons Huis - Lumière lokeren - QC Stables - Hotel Serwir - Seat garage - De Lekkerbek - Fuifzaal Kadans - Kastelenhof - zaal toon - De Lozen Boer - Fuifzaal Familia - Art Nouveau - Feestzaal Olympia - Hof ter Keulen - Biznishotel - Scala - Fuifzaal Oase - Kasteel Walburg - Schaliënhuys - Roxy - Malpertus - Grote Napoleon - jeugdhuis 't Schuur(breendonk) - Rivertours schepen - da salvatore - De walhoek - Zaal Kolenhof  ... en vele meer.

AEC antwerp - MAS Storm - Kunst aAN DE STROOM (KAS) - SD WORX Hangar 26 - rivierenhof - Horta - Mercator personeelsfeest - Het Fabriek - ALM-zalen - kasteel Den Brandt - Domein Roosendael - De Gistfabriek - Hilton - Lucullus - Schranshoeve - E10 Hoeve - de riddershoeve - Salons Caipirinha - De Lijn - Verbeke Foundation - Hof Van Riemen - Hof Van Trouw - Fort 8 - Motel Dennehof - Zaal Kaleidoscoop - Strijboshof - Kasteel Battenbroek ... en vele meer.

Eskimofabriek - gentse feesten/Sint-baafs - Park Van Beervelde - CC Meulestede - ATTENTIA - Kasteel Zaffelare - Art Cube - Kasteel Carelshof - altar - Hof Ter Meyghem - Lemon Bar - Schuur Dierckx - 't braemhof - Schuiverskapelle - Kasteel Coninxdonck - Het burgemeesterhof - Monasterium - 't Hof van Beke - Kinepolis - Ter Wenteca - Het Meersdael - pauwkenshof - Cafe Parti - Zaal Cocteau - Hof ter Velden - zaal kluizen - Kollekasteel - ... en vele meer..

Brouwerij Rodenbach (Roeselare) - Stadsfeestzalen (Aarschot) - Fabriekspand (Roeselare) - Planckendael (Mechelen) - Kasteel Van Moerkerke (Moerkerke) - domaine de jaurieu (arc-wattripont) - Golf en Countryclub (oudenaarde) - de Lissewal (Elverdinge) - Souchoir (Escanaffles) - Savarin Venitiaanse Galerijen (Oostende) - Mercator beachfuif (Knokke-Heist) - het godshuis (sint-laureins) - Salons Mimosa (Eeklo) - De Waerboom (Brussel)  ... en vele meer.

garanties

1

PRO DJ'S
images/!uploads/gar-prodj-rounded.png

Een absolute must voor uw evenement, het moet in orde zijn! Onze jarenlange ervaring laat ons toe ons professioneel te noemen, de naam DJ waardig zowel in muziekkennis, muziekflexibiliteit en technische mix-eigenschappen. Bijna 20 jaar lang hebben we deze know-how opgebouwd zodat uw evenement in uitstekende handen is. Uiteraard met gelijkwaardig professioneel materiaal in geluid en licht.

2

OVEREENKOMST
images/!uploads/gar-contract-rounded.png

Deze offerte wordt bij akkoord in een overeenkomst omgezet waar alle gegevens gedetailleerd in opgenomen worden. We hebben er beide alle belang bij dat alles duidelijk op papier staat. U bent zeker van een correcte reservatie, wij van een correcte organisatie. Even duidelijk: we zijn NIET één van de zovele DJ organisaties waar gewiekste zakenmannen zoveel mogelijk geboekt willen krijgen en waar je nadien geen flauw idee hebt wie nu eigenlijk komt DJ'en. U boekt ons, wij verzorgen dan ook de muziek op uw evenement!

3

VOORBEREIDING
images/!uploads/gar-voorb-rounded.png

U wil weten of er een klik is tussen u en ons? Uiteraard! Alles start met een vrijblijvende persoonlijke afspraak waar u uw wensen duidelijk maakt. Eens de weg ingeslagen, praat u steeds met degene die komt draaien! Ook al situaties gehad waar je mensen vruchteloos probeert te pakken te krijgen? Niets zo irritant als mensen waar je steeds achter moet zitten om iets gedaan te krijgen. We zijn via telefoon, sms, e-mail en facebook vlot te bereiken! En we gaan er prat op dat er ten laatste 48u na uw vraag een duidelijk antwoord volgt!

4

BACKUP DJ
images/!uploads/gar-backup-rounded.png

Uit te sluiten valt het niet. Mochten we door een dringende situatie uw evenement op het laatste moment niet kunnen verzorgen, hebben we in ons netwerk goede contacten met ervaren DJ's. Op dat ongelukkig moment zorgen we ervoor dat een evenwaardige backup-DJ u verder helpt. U hoeft niet zelf als een gek te gaan rondbellen, we laten u niet in de steek. Even benadrukken: ENKEL in het geval van overmacht (Ziekte, een ongeval, diefstal, familiale gebeurtenissen...) zou dit kunnen plaatsvinden.

TECHNIEK

Wil je dat we ook het geluid en licht kunnen verzorgen? Dat kan! We investeren jaarlijks in betrouwbare en perfect toepasselijke apparatuur.
De grootte ervan hangt af wat er gewenst is inzake geluidsversterking, dansvloerbelichting, sfeerlicht rondom, projectie, extra microfoons, you name it!

DE COCKPIT VAN DE DJ
images/!uploads/PioDDJ1000.png
Als professionele DJ's willen we pure controle en brengen daar het nodige voor mee! Enkel bewezen merken als Pioneer, Shure, Sennheiser en Apple maken kans bij ons.
Deze laatste nieuwe DJ console is rechtstreeks afgeleid van de Pioneer club CDJ's en biedt nog een hele waaier aan extra features. 
Bijvoorbeeld kunnen extra aansluitingen gelegd worden naar je laptop, extra microfoons enz. We doen niet moeilijk door dat extra werk. 

STANDAARD SET bestaat uit
1 Pioneer DDJ 1000 of 2 x Pioneer CDJ club decks met DJM900 mixer
1 Shure wireless en 1 Shure wired microfoon
Sennheiser headset
Apple Macbook als digital music source

EEN RIJKE KLANK OP DE DANSVLOER
images/!uploads/K12geluid.png
"Klinkt" vanzelfsprekend maar om dit te garanderen op elke locatie is dat niet!
Echter kan deze duurzame 3 kW geluidset dit zonder meer aan. Samen met een instelbare sound enhancer produceren we een dynamische klank en soepel gebalanceerd tussen treble en bass.
Deze geluidset is goed om 200 personen van kwaliteitsgeluid te voorzien. Meer aanwezigen verwacht? Dan werken we een grotere set uit! 

STANDAARD SET bestaat uit
2 x QSC K12 tops op statief en KSub speakers, elk 1000W sterk
1 x JB Systems SE 100 sound enhancer die fijn afgestelde treble en bass garandeert op elke locatie
HET OOG WIL OOK WAT
images/!uploads/Licht-rounded.png
Standaard heeft ons lichtshow al heel wat in huis!  Vergeet de cliché vier oersaaie kleurlichtjes van menige andere discobars.
Wij pakken het meteen wat professioneler en sfeervoller aan!

STANDAARD SET bestaat uit
2 x Showtec Phantom 130 LED moving heads
4 x Showtec ClubPar 12/6  met ingebouwde blacklights met DMX controller
2 x EUROLITE LED SCY-500 RGB five beams
1 x JB 1000W DMX rookmachine
Alles bestuurd met een Wolfmix DMX controller wat een mooie actieve live show garandeert bij alle muziekstijlen!


MAG HET IETS MEER ZIJN?
Zou je het iets spectaculairder willen aanpakken? Onderscheid je feest of fuif van al die andere! 

2W Full color laser:
 
images/!uploads/laser-optie2-rounded.pngimages/!uploads/laser-optie3-rounded.pngimages/!uploads/laser-vb4.png
Zowel op recepties en voorstellingen met visuals (uw eigen verwelkomingen, mededelingen, figuren én logo's) als tijdens je stomende dansvloer met talrijke ingebouwde patronen, tunnels, figuren en animaties. Op toepasselijke momenten wordt dit effect gebruikt en het staat niet zomaar wat in het wild te draaien. Je eigen creaties kan je ons toezenden en wij converteren het in de lasersoftware. Op gepaste tijdstippen wordt het dan afgebeeld. Sprekend van service op maat van de klant!

Uplighters:
images/!uploads/uplighter-optie1-rounded.pngimages/!uploads/uplighter-optie2-rounded.pngimages/!uploads/uplighter-optie3-rounded.png
Deze mooi naar omhoog schijnende statische lichteffecten vullen de sfeer rondom de dansvloer met eender welk kleurlicht. Te verkrijgen in een set van 4 of 8 stuks met bijhorende RGB controller.


Er kunnen nog tal van andere zaken optioneel worden bijgeplaatst om je feest of fuif er te doen uitspringen.
Een beamer en scherm, extra belichtingseffecten, meer luidsprekers om de hele zaal (of naastliggende zalen) te bereiken, enz... .


JE VERZORGT OP JE EVENEMENT REEDS AL HET NODIGE?

We kunnen als DJ direct aan de slag zonder dat we iets moeten installeren?
Prima! Met een DJ-set kunnen we er recht invliegen. Vooral grotere parties hebben vaak een vaste leverancier die het geluid en licht voor zijn rekening neemt. 

Graag weten we op voorhand welk DJ materiaal (mixer en players) er zal staan zodat we hierop voorbereid zijn. Als het ons minder geschikte toestellen lijken, gaan we dit uitleggen waarom en wat we eraan kunnen doen.
Als we een voorstel mogen geven, 9 op 10 Dj's kiezen voor Pioneer gear. Hier een voorbeeld:
images/!uploads/pioneerset-rounded.png
Deze set bestaat uit: 2 x Pioneer CDJ2000 (nexus) decks en de mixer Pioneer DJM900.
Maar ook CDJ900, CDJ450 en CDJ400's players zijn best ok. Andere mixers zoals de DJM850 of DJM5000 keuren we meer dan goed.
Naast deze merken hebben Denon en Rodec ook puike toestellen.